Preglej vse objekte

Olimpijski bazen Koper

Bazenski kompleks v Kopru, namenjen za plavanje, vaterpolo, rekreativno plavanje, potaplanje in druge vodne aktivnosti.

Pokrit olimpijski bazen z merami 50 x 25 metrov, globine 2,2 m izpolnjuje vse pogoje za organizacijo mednarodnih plavalnih in vaterpolo tekmovanj.

Temperatura sladke vode v njem se giblje okoli 27 stopinj Celzija.

Odprt je tudi za rekreativne uporabnike. Cenik  bazena je primerljiv s podobnimi športnimi objekti v Sloveniji.

V jesensko – zimskih mesecih delovanja je bazen odprt za rekreativno plavanje ob delovnikih med 6.00 in 16.00 uro ter 20. in 22.00 uro in  ob sobotah med 8.00 in 16.00 uro. Ob nedeljah in praznikih je bazen zaprt.

Med tednom v popoldanskem času v bazenu trenirajo tudi športni klubi in društva in sicer med 16. in 20. uro, tako da v tem času rekreacija za širšo javnost ni mogoča.

Bazen  služi tako tekmovalnim kot rekreativnim plavalcem in vaterpolistom, kateri  imajo ugodne pogoje za treninge.

Urnik rekreacije se  po potrebi  prilagaja urniku tekmovanj in prireditev in drugim potrebam izvajalcev letnega programa športa.

Za enkratni obisk do treh ur  uporabnik, star 15 let in več, odšteje 6,00 evrov, medtem ko uporabniki, mlajši od 15 let, dijaki, študenti, upokojenci in invalidne osebe za triurni obisk plačajo 4,00 evre. Za obe kategoriji uporabnikov je na voljo večerna vstopnica, ki predvideva dvourni obisk bazena med 20. in 22. uro med tednom, 4,00 evre.

Za mesečno vstopnico, za katero morajo uporabniki do 15 let, dijaki, študentje, upokojenci in invalidne osebe odšteti 25 evrov, uporabniki, stari 15 let in več, pa 45 evrov, je bazen mogoče uporabljati največ tri ure, v času rekreativnega plavanja. Za mesečno večerno vstopnico, ki omogoča uporabo bazena med 20. in 22. uro, pa je cena 30 evrov na osebo.

V pritljičju je obiskovalcem za vse potrebne informacije na voljo recepcija, blagajna in vhod v sam olimpijski bazen. Garderobe, ki so namenjene vsem  obiskovalcem bazena, slačilnice, sanitarije, soba za prvo pomoč ter pisarne se prav tako nahajajo v pritljičju.

V kletnih prostorih objekta so garderobe za športne klube in prostori za doping kontrolo ter strojnica bazena.

Bazenski kompleks velikosti 8000 kvadratnih metrov zajema tudi tribune za 1000 gledalcev.

Najemnik  upravlja z medetažo in nadstroplji. Medetažo in prvo nadstropje zasedajo večnamenske telovadnice,  v drugem nadstroplju se razprostira sodobno opremljen fitnes.

Objekt je nenazadnje tudi energetsko učinkovit in varčen.

Plačljivo parkirišče se nahaja pred objektom.

Za vse informacije smo vam na voljo od ponedeljka do sobote na tel.št.: 05-901-0510.