Preglej vse objekte

Olimpijski bazen Žusterna

Olimpijski bazen se nahaja na mestnem kopališču Žusterna, njegov namen je športno rekreacijske narave. Opremljen je za  uporabo vaterpola, plavanja, vodne košarke in drugih vodnih aktivnosti.

 

Odkrit olimpijski bazen z merami 50 x 25 metrov, globine od 1.25 m do 2,2 m izpolnjuje vse pogoje za organizacijo mednarodnih plavalnih in vaterpolo tekmovanj. Primerna osvetlitev ponuja tudi nočno uporabo.

Temperatura sladke vode v njem se giblje okoli 27 stopinj Celzija.

Tako kot profesionalnim športnikov bazen služi  tudi za rekreativne uporabnike in kopalce vseh starostnih skupin. Cene vstopnin bazena lahko  primerjamo s podobnimi športnimi objekti v Sloveniji.

Za enkratni dnevni obisk mora uporabnik, star 15 let in več odšteti 5 evrov, medtem ko otroci, dijaki, študenti in upokojenci za dnevni obisk plačajo 3 evre.

Dijaki, študentje in upokojenci za mesečno vstopnico plačajo 25 evrov. Uporabniki, stari 15 let in več, pa 35 evrov. Možen je nakup tudi sezonske karte katera velja od meseca junija do meseca septembra, saj je objekt v zimskem času  zaprt. Gotovinsko ali kartično plačilo je možno na bazenski recepciji v času obratovanja.

Bazen za vse uporabnike obratuje le v poletnih mesecih od junija do septembra in sicer med tednom od 6 – 20 ure, ob sobotah in nedeljh pa od 8-18 ure.  Urnik se po potrebi prilagaja urniku tekmovanj in prireditev.

Plačljivo parkirišče je veliko in urejeno, nahaja se pred objektom.

Za vse informacije smo vam na voljo na bazen@sportkoper.si.