Preglej vse objekte

Tenis center Bonifika

Teniški center Bonifika leži v ŠRC Bonifika med starim mestnim jedrom in Semedelo. Je idealen prostor za igranje tenisa in druženje vseh generacij.

Center zajema 9 peščenih igrišč , 4 igrišča z trdo podlago in betonski zid. V zimskem času predvidoma od meseca oktobra do meseca aprila so 4 peščena igrišča pokrita z balonom. Tenis lahko igrate vse dni v tednu od 6.30 do 22.00 ure.

V svoji zgodovini je center gostil številne vrhunske mednarodne teniške prireditve (FED CUP WORLD GROUP, ITF FUTURES turnirje, Tennis Europe turnirje do 12, 14 let, Summer Cup do 18 let) in mnoge druge.

Čudovit teniški center je od morja oddaljen le 800 metrov in je odličen prostor za sprostitev, zabavo in rekreacijo. Center vsako leto obišče vedno več domačih in tujih gostov, ki se pri igranju tenisa na ŠRC Bonifika počutijo odlično ter se na igrišča radi vračajo.

Na recepciji centra, telefonsko ali preko spletnega programa si lahko rezervirate termin vadbe. Teniško igrišče lahko najamete  za ceno od 6 eur na uro naprej.

Na objektu je gostinski obrat, kjer se ob pogledu na igrišča lahko okrepčate. Parkirišče se nahaja v bližini.